Badeværelse inspiration og ideer: 45 store & små badeværelser

Hvad end man går med tankerne om helt at istandsætte sit badeværelse eller blot give det et mindre ansigtsløft, kan opgaven måske forekomme uhåndgribelig. Især hvis man ikke har en nogenlunde fornemmelse for, hvordan man ønsker slutresultatet af badeværelset. Heldigvis …

Hvad end man går med tankerne om helt at istandsætte sit badeværelse eller blot give det et mindre ansigtsløft, kan opgaven måske forekomme uhåndgribelig. Især hvis man ikke har en nogenlunde fornemmelse for, hvordan man ønsker slutresultatet af badeværelset. Heldigvis kommer internettet som i så mange andre tilfælde til undsætning: der findes utal af flotte badeværelser i mange forskellige afskygninger på nettet til inspiration. Det giver mulighed for at udpege netop det design af badeværelset, som passer til ens smag og idé. Blandt Instagram og Pinterest har vi samlet 45 forskellige badeværelser i både store og mindre størrelser. Vi har kategoriseret alle fotos efter størrelse og generel karakteristika. Følgende fotos bærer præg af de nyeste trends i 2022.

Få et gratis og uforpligtende tilbud fra en boligarkitekt

Hvis du vil søge indledende rådgivning og få et indledende tilbud på nyt badeværelse, anbefaler vi, at du benytter servicen fra 3byggetilbud.dk. Ved at udfylde det korte skema får du et tilbud på et nyt badeværelse fra boligarkitekter og håndværkere. Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar.

  • Gratis
  • Uforpligtende
  • Hurtigt svar

Videoen nedenfor illustrerer, hvordan 3byggetilbud fungerer.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger af flere faktorer. Dels spiller størrelsen på badeværelset en væsentlig rolle, mens omfanget af renoveringen også i høj grad afgør den samlede pris. Priserne nedenfor er grove estimater for priserne:

  • Helt nyt badeværelse: 32.000-36.000 DKK per kvadratmeter
  • Komplet renovering af eksisterende badeværelse: 6.000-15.000 DKK per kvadratmeter
  • Ansigtsløft (dvs. æstetisk renovering, f.eks. nye klinker, men uden el-installation): 3.000-10.000 DKK per kvadratmeter

Et helt nyt badeværelse i et eksisterende værelse er særlig dyrt, fordi det kræver nye installationer af vandrør, WC, brusekabine, håndvask og lignende VVS-installationer. Omvendt er en komplet renovering af et eksisterende badeværelse en del billigere, fordi det blot kræver renovering af eksisterende afløb og vandrør. Et ansigtsløft af badeværelset kan typisk være meget billigt, fordi det typisk kun indbefatter nye klinker, brusekabine mv. Arbejdet det kræver af håndværkeren samt materialerne er derfor mere sparsomme.

Badeværelse inspiration: skønne badeværelser fra Instagram, Pinterest mv.

Internettets mange afkroge besidder flere milliarder fotos, og derfor giver det god mening at søge inspiration til det nye badeværelse på bl.a. Instagram, Pinterest mv. Både Instagram og Pinterest bruger såkaldte hashtags, og derfor kan man med fordel søge på dem, hvis man har en Instagram- eller Pinterest-konto. Se f.eks. følgende hashtags Pinterest: #Scandinavianbathrooms, #beautifulbathrooms, #Bathroomideas eller #Bathrooms.

Små badeværelser til de mindre københavnerlejligheder

Badeværelser i skandinavisk design

Fransk inspireret badeværelse

Badeværelser på udstilling: Find inspiration til indretningen

En udstilling – også kendt som et showroom – af badeværelset kan give en bedre fornemmelse for badeværelsets indretning. For eksempel tilbyder både IKEA, Invita og HTH udstillinger til deres eksemplarer af badeværelser.

Badeværelser på udstilling: Find inspiration til indretningen
En udstilling – også kendt som et showroom – af badeværelset kan give en bedre fornemmelse for badeværelsets indretning. For eksempel tilbyder både IKEA, Invita og HTH udstillinger til deres eksemplarer af badeværelser.

Inspiration til flisegulvet på badeværelset

Nedenfor har vi fundet unikke fliser til badeværelsesgulvet.

Badeværelser med skråvæg til inspiration

Små badeværelser til de mindre københavnerlejligheder

Det kan være svært at finde inspiration til de mindre københavnerlejligheder. Det har vi også inkluderet i vores opslagstavle.

Badeværelser i skandinavisk design

Fransk inspireret badeværelse

Skriv en kommentar