Nyt badeværelse i Aalborg og Nordjylland: Se priser og murerfirmaer

Anlæggelse af nyt badeværelse i boligen i Aalborg og Nordjylland kan måske virke som en uoverskuelig opgave. Hvem ringer man til? Hvordan får man det bedste tilbud? Og – vigtigst af alt – hvordan sikrer man sig, at man ikke …

Anlæggelse af nyt badeværelse i boligen i Aalborg og Nordjylland kan måske virke som en uoverskuelig opgave. Hvem ringer man til? Hvordan får man det bedste tilbud? Og – vigtigst af alt – hvordan sikrer man sig, at man ikke bliver snydt, eller man ender med et badeværelse med fejl og mangler? Her finder du en oversigt over de mange kompetente murerfirmaer i Aalborg og Nordjylland, får et prisoverslag og en vejledning til den videre proces.

Hvad koster et nyt badeværelse i Aalborg?

Man er heldig, hvis man bor i Aalborg eller omegn og skal have renoveret sit nuværende badeværelse. De generelle priser på renovering eller anlæggelse af nyt badeværelse er nemlig en hel del billigere i Aalborg og Nordjylland end f.eks. København. Priserne ligger typisk 20-30% under, hvad det ellers ville have kostet i København. Dels fordi der er mange murerfirmaer som konkurrerer om kunderne i Nordjylland, men også fordi leveomkostningerne i Nordjylland er langt lavere end i København. Det er en klar fordel.

Det er i sagens natur svært at give et præcist bud på, hvad et nyt badeværelse i Aalborg koster, fordi det afhænger af mange ting: skal der anlægges helt nyt badeværelse, skal det eksisterende badeværelse gennem en komplet renovering eller skal badeværelset blot have et ansigtsløft? Derfor kan det være svært at give et præcist prisoverslag. Vi giver dog nogle grove estimater nedenfor:

  • 20.000-25.000 DKK per kvadratmeter for anlæggelse af badeværelse i nyt værelse: skal du have etableret helt nyt badeværelse i et eksisterende værelse, er affæren forholdsvis dyr. Etablering af rør, VVS, el osv. er temmlig dyrt.
  • 6.000-10.000 DKK per kvadratmeter for komplet renovering
  • 4.000-7.000 DKK per kvadratmeter for ansigtsløft på badeværelset

Få 3 tilbud på din nye badeværelse i Aalborg og Nordjylland
Hvis du vil have et mere præcist estimat for renoveringen af dit badeværelse, anbefaler vi, at du benytter servicen fra 3byggetilbud.dk. Du får 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige nordjyske håndværkerfirmaer. Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar. Du kan vælge, om du blot vil bruge tilbuddene som informative estimater og afvise alle tilbuddene, eller om du vil takke ja til et af tilbuddene.
  • Gratis
  • 100% Uforpligtende
  • Hurtigt svar

Videoen nedenfor illustrerer, hvordan 3byggetilbud fungerer.

Sådan virker 3byggetilbud.dk

Murerfirmaer i Aalborg og Nordjylland

MurerfirmaAdresseTelefonnummer
Hougaard BygKlarupvej 70, 9270 Klarup20 63 07 87
M. Thomsen Støtt Aalborg A/SHalkjærvej 19, 9200 Aalborg SV96314020
Blik og VVS AalborgIndkildevej 4D, 9210 Aalborg98141900
Murerfirmaet StjernemurerMerkurvej 19, 9200 Aalborg SV25334817
Jan Dam A/SLetvadvej 30, 9200 Aalborg SV98189897
AALBORG VVS-SERVICE A/SØsterbro 1​03, ​9000 Aalborg98121333
Torp Byg ApSGugvej 124, 9210 Aalborg SØ98101798
Thomsen & Fals A/SLundeborgvej 20, 9220 Aalborg Ø70235225
St. AjstrupBrugsvej 7, 9240 Nibe98 35 53 11

Udvalget af murerfirmaer i Nordjylland, som renoverer badeværelser er stort. Vi har samlet en liste med 10 murerfirmaer i Aalborg og omegn, som laver nye badeværelser. Du kan bruge listen og ringe til murerfirmaerne og indhente pristilbud fra dem.

Inspiration til badeværelset: 10 flotte Instagram-fotos

En betydelig del af projektet af at bygge nyt badeværelse er, at finde det design, som der komplimenterer resten af boligens stil. Vi har samlet et udsnit af 10 forskellige badeværelser, som man måske kan blive inspireret af. Generelt er Instagram et glimrende sted at søge inspiration til badeværelset eller indretningen generelt. Vi anbefaler at søge på hashtags som #Nordicbathroom, #bathroomdesign eller #bathroom.

Hvordan reducerer man prisen?

Selvom Aalborg og Nordjylland har timepriser for håndværkere i den lavere ende i forhold til resten af landet (og du dermed kan få et nyt badeværelse billigere), er det stadig ikke en billig omgang. Det betyder også, at der er mange lavthængende frugter at plukke og mange penge at spare, hvis man sikrer sig et godt tilbud. Her er fem bud på, hvordan du sparer penge på renoveringen af badeværelset:

  1. Gør-det-selv: hvis du selv renoverer badeværelset, er der i sagens natur mange penge at spare, fordi løn til håndværkeren ikke er inkluderet. Alternativt kan man gøre noget af arbejdet selv, f.eks. anlæggelsen af klinkerne eller maling af badeværelset. Ulempen er, at forsikringen typisk ikke dækker vandskader forårsaget af VVS-fejl, hvis det ikke er udført af en autoriseret VVS-mand. Det anbefales derfor, at man holder sig fra VVS-arbejde, hvis man gerne vil dækkes af forsikringen.
  2. Indhent op til flere tilbud: med listen ovenfor eller en hurtig google-søgning kan man hurtigt ringe og indhente tilbud hos flere forskellige murerfirmaer. Alternativt er der mulighed for at benytte 3byggetilbud som beskrevet øverst i indlægget. Ved at indhente flere tilbud, kan man få en konkurrencedygtig pris.
  3. Indhent tilbud på arbejdstimer fremfor totalentreprise: der er mange penge at spare, hvis du indhenter tilbud på arbejdstimer fremfor totalentreprise fra håndværkerfirmaet. Faktisk helt op til 100.000 DKK, rsom vi har skrevet om her. Det kræver naturligvis, at du selv lægger lidt mere arbejde i det, da du selv kommer til at stå for indkøb af materiale og at styre hele projektet. Til gengæld kan det være tiden værd, når der er helt op til 100.000 DKK at spare!

Skriv en kommentar